Проект “Спортивні бабусі” крокує в 2019 рік

проект “спортивні бабусі” крокує в 2019 рік. Зображення 1
Хто сказав, що розмінявши шостий, сьомий чи навіть восьмий десяток, людині залишається лише сидіти на лавочці, або цілими днями дивитися телевізор?
Вже більше року в Покрові функціонує унікальний проект - "Спортивні бабусі". Його значення для міста важко переоцінити. Адже близько третини населення у нас складають люди, які досягли пенсійного віку. "Спортивні бабусі" - це приклад фізичної і психо-емоційної реабілітації. Проект не тільки сприяє зміцненню здоров'я та продовженню життя, але й покращує його якість.
Не часто в Україні можна побачити картину, коли 70-80- річні бабусі не лише регулярно роблять зарядку в групі, але й відвідують тренажерний зал, стають учасниками екскурсій та інших заходів. Більше того, їм усіляко допомагає в цьому і надає підтримку керівництво міста. Але наш Покров довів, що подібна картина є не фантазією, а реальністю.проект “спортивні бабусі” крокує в 2019 рік. Зображення 2
Напередодні нового року в залі Дитячо-юнацької спортивної школи пройшло останнє в 2018-му році тренування "Спортивних бабусь". Його наповнювала особлива святкова атмосфера. Учасники зарядки підійшли до неї дуже креативно. Фізичні вправи цього разу вони виконували в одязі, стилізованому під новорічну тематику. Це додало зарядці особливого колориту і позитивних емоцій.
Після закінчення фізичних вправ, "Спортивних бабусь" з наближенням Нового року привітав міський голова Олександр Шаповал. Він щиро побажав нашим поважним спортсменкам міцного здоров'я, бадьорості духу, залишатися й надалі прикладом життєлюбності.проект “спортивні бабусі” крокує в 2019 рік. Зображення 3
За чашкою чаю і солодощами "Спортивні бабусі" згадували найбільш яскраві моменти року, що минав, ділилися планами та сподіваннями. Адже для десятків заслужених ветеранів Покрова такі заняття стали вже чимось більшим, ніж просто фізкультурою. Цей проект, насамперед, символ змін та оновлення соціальної політики міста, яка спрямована на створення комфортних умов для усіх категорій покровчан. Незалежно від їхнього віку і статусу. Десятки людей знають — щосуботи вони збиратимуться або в центральному парку (де традиційно проходять заняття в теплий період року), або в зручному залі ДЮСШ. І будуть не лише зміцнювати здоров'я, але й спілкуватися, отримувати нові враження, відкривати для себе щось нове.
Прес-служба міського голови.

проект “спортивні бабусі” крокує в 2019 рік. Зображення 4

проект “спортивні бабусі” крокує в 2019 рік. Зображення 5