Новорічні подарунки для театральної студії “Сюрприз”

новорічні подарунки для театральної студії “сюрприз”. Зображення 1
Театральний колектив "Сюрприз" школи мистецтв добре відомий в нашому місті своїми талановитими постановами та численними перемогами на конкурсах всіх рівнів. Його виступи можна побачити в рамках культурних подій Покрова, де сюрпризівці демонструють свій особливий, не схожий ні на кого, мистецький почерк. Зокрема, нещодавно юні артисти підготували театралізовану виставу "Чарівні новорічні пригоди", яку із задоволенням подивилися сотні дітлахів.
А напередодні новорічних свят наші театрали отримали свій новорічний подарунок. Сюрприз для "Сюрприза" ,в рамках своєї соціальної політики, підтримки культурних проектів, зробило підприємство "Проктер єнд гембл". Студії передали спеціальні стільці-пуфики, а також три театральні ширми. Тепер цей інвентар актори зможуть використовувати для створення декорацій в своїх виставах, що дозволить їм ще краще проявити свій талант на сцені.новорічні подарунки для театральної студії “сюрприз”. Зображення 2
Ось такий приємний новорічний подарунок від меценатів. Сподіваємося, що і цього року театральна студія "Сюрприз" неодноразово подарує глядачам задоволення від своїх вистав.
Прес-служба міського голови.