Про популяризацію вивчення англійської мови в загальноосвітніх навчальних закладах м. Покров у 2016 році

про популяризацію вивчення англійської мови в загальноосвітніх навчальних закладах м. покров у 2016 році. Зображення 1

 



В рамках проведення Року англійської мови методичним об’єднанням вчителів англійської мови, інформаційно–методичним центром управління освіти розроблено план заходів щодо популяризації вивчення англійської мови у закладах освіти міста у 2016 році.
Визначено склад міської команди учасників обласної олімпіади з англійської мови У січні 2016 року триває проведення II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад
- Жигула Софія, учениця 9-го класу КЗ «Ліцей» (вчитель Гродецька Л.О.);
- Євсюкова Юлія, учениця 10-го класу КЗ «СЗШ №8» (вчитель Ридчук Л.Й);
- Соколова Олена, учениця 11-го класу КЗ «СЗШ №8» (вчитель Ридчук Л.Й.).
За підсумками відбіркового туру Всеукраїнського фахового конкурсу «Учитель року - 2016» у номінації «англійська мова» до очного туру конкурсу запрошено Звягінцеву Ольгу Валеріївну – вчителя англійської мови КЗ «СЗШ №8».
19-21 січня 2016 року у м. Марганець відбувся очний етап конкурсу, де серед 10-ти учасників проведено очний тур. Конкурсанти взяли участь у інтерв'ю англійською мовою, у змаганні з уміння працювати з інформаційно-комунікаційною технікою, представили свій досвід у майстер-класах та проведенні уроків.
Усі навчальні заклади міста Орджогнікідзе приймають активну участь у заходах щодо популяризації вивчення англійської мови.