Презентували освітні проекти

презентували освітні проекти. Зображення 1
Кожен десятий мешканець Покрова – навчається, що є підставою вважати освіту стратегічним ресурсом розвитку міста. Саме тому, аби найповніше реалізувати затверджену сесією міську цільову програму «Освіта м. Покров на 2017 рік», управлінням освіти було створено координаційну раду, результатом творчої роботи якої стали 14 проектів різного напрямку, які були представлені 21 квітня в управлінні освіти.


Презентація відбулася під головуванням начальника управління Галини Рубахи за участі провідних фахівців управління та керівників освітніх закладів міста.
Захищаючи проекти, відповідальні за їх реалізацію фахівці розкривали мету, зміст заходів і очікувані результати. Яким чином поліпшуватиметься якість дошкільної освіти обґрунтовував проект «Дошкілля». Підвищення рівня доступності та створення освітньо - реабілітаційного середовища для задоволення освітніх потреб учнів з особливими потребами мав на меті проект «Особлива дитина». Про створення умов для збереження здоров’я дітей, впровадження нових технологій приготування їжі та форм обслуговування, надання соціальних гарантій дітям пільгових категорій мова йшла в проекті «Шкільне харчування». Забезпечення здоров’язберігаючого процесу в навчальних закладах, організацію оздоровлення та відпочинку дітей у закладах освіти передбачав проект «Оздоровлення дітей та виховання культури здоров’я».
Проект «Профільне навчання» покликаний створювати умови для розвитку професійних інтересів, нахилів, здібностей і потреб учнів старшої школи, а «Єдиний інформаційний простір» - дозволить на практиці реалізувати принцип особистісно орієнтовного навчання.
Наступні проекти - «Шкільна бібліотека», «Національно-патріотичне виховання», «Обдарована молодь», «Лідери освіти», «Комфортний заклад освіти», «Тобі, рідне місто, наша любов і шана», «Мистецька освіта», «Розвиток професійно-технічної освіти в місті Покров» також були детально обґрунтовані з врахуванням позитивного досвіду освітнього простору міста та сучасних тенденцій розвитку галузі.
Прес-служба міського голови.

презентували освітні проекти. Зображення 2