Працює новорічна фабрика

працює новорічна фабрика. Зображення 1
Майстерню Діда Мороза відкрито у Будинку творчості дітей та юнацтва, де кожен містянин, незалежно від віку, може підготувати рукотворний подарунок до свят.
Заклад дивує хенд-мейдовими пропозиціями зі створення штучних прикрас та сувенірів. Така діяльність є традиційною, передноворічною, але цього року юних мешканців та їхніх батьків радують не тільки ідеї, передусім, комфортні умови, за яких і творити – легко.


У закладі – тепло, що позначається на результатах роботи, на чому наголошують працівники Будинку, демонструючи власні доробки.
БТДЮ у рейтингу переможців всіх рівнів, тут вирує мистецьке життя. Наряду з новорічними ранками працює справжня фабрика. Кожен керівник гуртка за напрямком підготував власний проект зі створення новорічної іграшки. Обмежень – не існує, ялинкові прикраси майструють з ізонитки, підручних матеріалів, у техніці паперопластики, дивуючи фантазією, ще більше – витворами.
Як зазначають діти та дорослі, справжнє задоволення приносить сам процес, коли з простих складових народжується новорічне диво. Саме тоді переповнює почуття гордості і щастя, що майстрували разом з дітьми.
Це не останній подарунок від Будинку. Сьогодні повірити у казку покровчанам допомагали лідери дитячої громадської організації «Перлина». Зимового дня вони пропонували гарячий чай із солодощами. Перехожі дивувалися і з радістю ставали учасниками новорічної акції «Подаруй ближньому тепло». За годину було випито 10 літрів чаю, головне – піднято настрій, наблизивши новорічну казку ще на один крок.
Прес-служба міського голови.

працює новорічна фабрика. Зображення 2

працює новорічна фабрика. Зображення 3

працює новорічна фабрика. Зображення 4