Понад 10 урн і 5 вуличних плафонів: у Покрові знову випадки вандалізму

понад 10 урн і 5 вуличних плафонів: у покрові знову випадки вандалізму. Зображення 1
Таким "ужинком" завершилися ці вихідні. В ніч з неділі на понеділок невідомими було розбито понад десяти сміттєвих урн на території автовокзалу та понад п’яти плафонів ліхтарів містом, у тому числі й на бульварі Шевченка.
Прояв такої "зухвалої агресії" не піддається здоровому глузду. За коментарями комунальників, урни трощили навмисне, прикладаючи силу. Відчутною є не тільки матеріальна шкода, нанесена громаді міста, а й соціальна.


Спотворений міський простір позначається на комфорті і безпеці городян, бо кожен розбитий ліхтар – це темрява, яку необхідно подолати перехожому. Ми перестали замислюватися про це, бо вулиці Покрова, освітлені та затишні, з урнами для сміття, стали вже нормою, ознакою сучасного впорядкованого міста.

понад 10 урн і 5 вуличних плафонів: у покрові знову випадки вандалізму. Зображення 2 понад 10 урн і 5 вуличних плафонів: у покрові знову випадки вандалізму. Зображення 3
Невідомі повертають все назад і мотиву для хуліганських дій, крім вандалізму – немає, адже коли людина відчуває місто своїм, навряд чи їй спаде на думку нищити все навкруги.
Прес-служба міського голови.