Наші дзюдоїсти серед найсильніших

наші дзюдоїсти серед найсильніших. Зображення 1
Одразу декілька вагомих перемог здобули вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, тренера, Сергія Сінілова.


Цими вихідними визначилися найсильніші спортсмени Дитячої Ліги. На татамі боролися 119 дзюдоїстів із 17 команд Дніпропетровської та Запорізької областей. Боротьба була серйозною і вирішальною, адже попереду останній фінальний етап Ліги. За чемпіонське звання, у вазі 42 кг, змагався і наш Володимир Яцик, який зайняв перше місце, показавши відмінну підготовку. Найсильнішою командою стала збірна СК "Дзюдо-Дніпро".

наші дзюдоїсти серед найсильніших. Зображення 2
Додала очок збірній та рідній школі і Ліза Литвиненко. 11 листопада дзюдоїстка взяла участь у X всеукраїнському турнірі, присвяченому 74-ій річниці звільнення Києва від фашистських загарбників. Змагалися юнаки і дівчата 2004-2005 року народження, Ліза виборола золото, виступаючи у ваговій категорії 57 кг.

наші дзюдоїсти серед найсильніших. Зображення 3
Порадував ще один вихованець Сергія Сінілова – Артем Бубирь. У даний час Артем є учнем Дніпровського вищого училища фізичної культури, успішно виступає у складі збірної області. На Чемпіонаті України, що пройшов у Житомирі, покровчанин завоював бронзу, піднявшись на п’єдестал національної першості.
Такі вагомі здобутки розкривають перед спортсменами нові перспективи участі у турнірах та чемпіонатах всіх рівнів, до яких вже іде посилена підготовка.
Прес-служба міського голови.