Покровський міській відділ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області інформує:

покровський міській відділ головного управління дснс україни у дніпропетровській області інформує:. Зображення 1

Визначено переможців міського етапу ХХІІ Всеукраїнського фестивалю ДЮП

Щорічно в Будинку творчості дітей та юнацтва м. Покров проводиться фестиваль ДЮП. Під час якого кращі команди закладів освіти змагаються в боротьбі, щоб представляти наше місто в наступних етапах Всеукраїнського фестивалю ДЮП, а також показати глядачам свій високий рівень знань з правил пожежної безпеки та творчі здібності, продемонструвати вокальну та хореографічну майстерність. Так, в квітні юні рятувальники середніх загальноосвітніх шкіл № 4, 6, 8 та загальноосвітнього ліцею взяли участь в міському етапі ХХІІ Всеукраїнського фестивалю ДЮП і боролися за звання переможця. Змагання відбувалися під девізом: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй».

Учасники змагалися у знаннях з основ безпеки життєдіяльності, це конкурси «Гриби, ягоди» і «Медичний», у туристичній майстерності - конкурс «Рятувальна мотузка» та практичних вправах: у конкурсах «Влучний ствольщик» і «Рятування потопаючого». Як основний елемент фестивалю, на розсуд глядачів та авторитетного журі, до складу якого увійшли співробітники Покроввського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області та представники управління освіти, команди представили «Домашнє завдання» де у гумористично-пізнавальній формі розповіли про правила безпеки життєдіяльності.

За підсумками фестивалю, перемогу здобула команда ДЮП середньої загальноосвітньої школи №6 - «Палаючі серця», від виступу якої глядачі та члени журі отримали велике задоволення, друге місце зайняла команда ДЮП середньої загальноосвітньої школи №8 - «101», а трете місце розділили команди ДЮП середньої загальноосвітньої школи №4 - «Служба порятунку» та загальноосвітнього ліцею - «Володарі стихій». Усіх учасників фестивалю було нагороджено грамотами та вручено солодкі призи.

Як зазначають організатори фестивалю, такі заходи дозволяють школярам закріпити свої знання у сфері безпеки життєдіяльності, визначитися із майбутньою професією, а також розвивають в них особисті творчі здібності, формують повагу до професії рятувальника. Також рятівники подякували дітям за організацію та проведення даного фестивалю. Привітали команду «Палаючі серця» з перемогою та побажали їй подальших успіхів в змаганнях.

Покроввський МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області