Покровському міськводоканалу – 45!

покровському міськводоканалу – 45!. Зображення 1
Це серйозна віха не лише в біографії підприємства, але й усього Покров. Засноване у березні 1971 року, виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства, проживало свою історію разом з містом, ілюструючи усі зміни, що за цей період відбувалися у країні.

Спочатку воно підпорядковувалося обласному управлінню, а з 2005 року стало міським комунальним підприємством, заснованим на власності територіальної громади.
Та які б не були часи, підприємство завжди виконувало свій прямий обов’язок – забезпечення потреб міста у водопостачанні та водовідведенні.
Сьогодні у міськводоканалі трудяться 237 працівників, підприємство очолює Сергій Юхимук. Першим керівником водоканалу був призначений Микола Леонт’єв, найдовше, 15 років, його очолював Володимир Шерстюк.
Основними напрямками діяльності було і залишається забезпечення виробництва питної води , очищення її на очисних спорудах та знезараження рідким хлором до затверджених санітарних стандартів. Далі вода транспортується по водопроводам і водопровідним мережам та реалізується споживачам. На підприємстві також забезпечують транспортування стічних вод по колекторам та каналізаційним мережам та їх очищення.
Усі ці завдання реалізовують структурні підрозділи : чотири цехи (водопостачання з технічно-експлуатаційною службою; водопровідних мереж, очисних споруд каналізації та автотранспортного), а також енергодільниця та рембуддільниця.
Кожний підрозділ, кожний окремий працівник міськводоканалу вносить часточку своєї праці у спільну справу. Тут народилося і живе багато хороших традицій. А зберігають їх «старійшини» - 45 фахівців, які мають звання «Ветеран підприємства» і складають його основу.
Серед них – О.О. Ширяєв – слюсар-ремонтник цеху ОСК, Л.В.Благініна – оператор на фільтрах цеху водопостачання, О.О. Нечипоренко – токар цеху водопостачання, Р.Л. Мельник – оператор на решітках цеху ОСК, Н.Ф. Кліменко – майстер енергодільниці, Т.О. Миронюк – технік цеху водопровідних мереж, Т.С. Чайковська – оператор на фільтрах цеху водопостачання, О.В. Романець – машиніст насосних установок, Л.В. Борко – водій АТЦ, В.В. Андрух – електромонтер, В.Б. Руденко – оператор на решітках цеху ОСК, С.В. Свинцова – оператор комп’ютерного набору відділу збуту, Н.В. Грищенко – машиніст насосних установок.
На підприємстві працює багато сімейних династій: Лисенко, Медведєвих, Матяш, Монарх, Классен.
Усіх працівників і ветеранів підприємства – зі святом. Надії, оптимізму, благополуччя та впевненості у завтрашньому дні!
Прес-служба міського голови.