Акцент на проблемних моментах


29 березня оперативна нарада при міському голові проходила дещо в іншому форматі ніж зазвичай. Замість заслуховування звітів керівників, Олександр Шаповал почав із озвучення проблемних моментів у роботі підприємств та закладів.
Прозвучала критика у бік ЖЕО. Досі не перевірені усі підвали на предмет ліквідації та недопущення затоплень, окрім того, до багатьох залишається вільний доступ. Були питання і до домоуправів щодо реакції на звернення мешканців.
Управлінню ЖКГ дане завдання опрацювати план заходів з благоустрою міста, із залученням трудових колективів, у тому числі підприємств і закладів приватної власності.
У рамках благоустрою прозвучало і питання боротьби зі стихійною торгівлею навколо міських ринків.
Зверталися до міського голови Покровці, котрі знаходяться на обліку у центрі зайнятості, з приводу затримки державних виплат. Директор установи повідомила, що протягом двох тижнів дане питання має вирішитися.
Триває інвентаризація житлового фонду міста, вже до кінця тижня очікуються остаточні результати. Поза увагою не залишаються і нежитлові приміщення, особливо ті, котрі не використовуються за призначенням та знаходяться у занедбаному стані.
Продовжується робота і в інших напрямках забезпечення нормальної життєдіяльності міста.
Прес-служба міського голови.