Покровчани серед стипендіатів Дніпропетровської ОДА

 

У 1997-му році було започатковано обласну стипендію Дніпропетровської ОДА.  Таким грошовим заохоченням за успіхи у навчанні винагороджують сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці школярі власним прикладом доводять, що попри складні життєві обставини можна досягати успіху. З 1997-го року обласну стипендію вже отримали понад 4 тисячі школярів Дніпропетровщини. Не став винятком і нинішній рік у якому її розмір склав 3,5 тис грн.

Вчора у круглому залі ОДА відбулося урочисте підведення підсумків навчального року та вручення стипендій кращим школярам та студентам області. Цього року із понад 160 претендентів обрали 120. Як відзначила заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай, половина стипендіатів – стовідсоткові відмінники!

До еліти учнівської молоді з року в рік входять і представники Покрова. Причому, деякі покровчани отримували подібну відзнаку неодноразово. Це свідчить не лише про їх високу особисту мотивацію, але і про професіоналізм педагогів міста.

Серед стипендіатів 2019-го року три представниці СЗШ № 9. Це учениця 8-го класу Анастасія Лісняк, учениця 6-го класу Вікторія Марченко та п’ятикласниця Наталія Коляда. До почесної категорії також увійшла учениця 10-го класу СЗШ № 6 Анастасія Капітанчук та п’ятикласниця цієї школи Олександра Самсонова. Приємно зазначити, що Настя Лісняк отримує премію вже втретє, Вікторія Марченко та Настя Капітанчук – вдруге.

Ми пишаємося їх успіхами та щиро бажаємо утримувати високу планку знань, примножуючи славу рідного міста!

Прес-служба міського голови.