Покровчанка перемогла у творчому конкурсі

 

Малюнок 16-річної Марини Макаренко визнано кращим у конкурсі, організованому АТ «Дніпропетровськгаз». Він стане оберегом захисникові, який боронить рідну землю.

Конкурс «Війна очима дітей» від 104.ua зібрав широке коло бажаючих підтримати наших бійців, які сьогодні захищають незалежність України. Діти готували воїнам малюнки, обереги, поробки, які в подальшому газорозподільні компанії, у тому числі АТ «Дніпропетровськгаз», разом з буржуйками та теплими речами відправляли на фронт.

Творча робота Марини набрала найбільшу кількість відгуків, була визнана кращою. Дівчинка присвятила її своєму хрещеному, який добровольцем пішов на війну, виборює мир Україні. Вона вкладала у малюнок найщиріші почуття і побажання найскорішої Перемоги.

-Я з дитинства займаюся малюванням і дуже рада, що своєю творчістю можу підтримати захисників. Від них залежить майбутнє України. Бажаю скорішого повернення додому з перемогою, - зазначила Марина.

Як переможниця конкурсу вона отримала відзнаки й подарунки від організаторів, а її малюнок стане оберегом воїну, захиснику України.

Прес-служба міського голови.