Покров зустрічав учасників регіональних змагань з автомодельного спорту

покров зустрічав учасників регіональних змагань з автомодельного спорту. Зображення 1
Команди з Нікополя, Павлограда, Кривого Рогу й Покрова брали участь у швидкісних перегонах. Це вже третій турнір з кордових моделей, який проходить на базі Будинку творчості.


Осінні регіональні змагання стають своєрідним першим етапом перед щорічним Кубком України, визначаючи найсильніших спортсменів. До них ретельно готуються, майструючи моделі, які проходять тест-драйв - випробування швидкістю. Для молодших школярів це особливо відповідальний період, бо вони вперше оцінюють свої сили на професійній трасі.
Хвилювання, напруження, щастя перемоги – всі ці емоції незмінно супроводжують автомоделістів, які цінують кожну секунду, що наближує до медалі. Покровчани і цього разу були на висоті, дві наші команди посіли перше й друге місце, третє у Нікополя. Щедрий ужинок зібрали вихованці Володимира Томілова – чотири золота, чотири срібла й три бронзи.покров зустрічав учасників регіональних змагань з автомодельного спорту. Зображення 2
Наші спортсмени - Діана Подольська, Аліна Чепінська, Світлана Прус, Дарина Бухаленко, Нікіта Щербак, Дмитро Ніколайчук, Аліна Євтушенко приймали поздоровлення від відділу молоді та спорту виконкому, суддів та учасників змагань.
Попереду в команди нові перемоги до яких вже триває посилена підготовка.
Регіональні змагання задали гарний тон, про це говорили учасники, відзначаючи особливу дружню атмосферу та безцінний досвід, який отримують автомоделісти, ідучи до переможного фінішу.
Прес-служба міського голови.