Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
Завершено міські змагання з футболу "Шкіряний м’яч" серед команд закладів середньої освіти міста. Перемогу здобула команда СЗШ №6, на другому місці ліцей, третє дісталось НВК №2.
у БТДЮ відбулася конкурсно-розважальна програма для учнів початових класів "Дитинка - Перлинка".
Педагоги міста взяли участь у Десятій міжнародній виставці "Інноватика в сучасній освіті" та Восьмій міжнародній виставці освіти за кордоном "World Edu".
Нині усі котельні закладів освіти готові до подачі теплоносія, проведено пробні запуски. Продовжується ремонт фасаду БТДЮ. Триває реконструкція НВК №1.

 Медицина

Протягом тижня у пологовому відділенні ЦМЛ народилося 7 малюків. 113 хворих проліковано у добовому стаціонарі. Нині 59 пацієнтів перебуває у денному стаціонарі хірургічного профілю, 96 – у денній терапії.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1422 особи. 29 пацієнтів отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 178 виїздів.
Соціальний захист
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захистунаселення побувало 833 особи. Прийнято 55 заяв на призначення усіх видів державної допомогу, у тому числі пільг та субсидій.
Перевірено 36 перерахованих пенсійних справ. Складено 121 акт обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей, які звернулися за призначенням субсидій.
Міністерством соціальної політики перевірено особові справи отримувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, порушень не виявлено.
Центром зайнятості працевлаштовано 31 особу, вісьмох направлено на громадські роботи та роботи тимчасового характеру. Проведено 12 профорієнтаційних заходів. Зокрема, для учнівської молоді презентацію Дніпропетровського вищого професійного училища будівництва. Для роботодавців міста пройшов семінар щодо компенсації єдиного соціального внеску.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" обслуговують лінії зовнішнього освітлення, здійснювали санітарну обрізку дерев, доглядають клумби, садили дерева, прибирають місто.
У міськводоканалі виконали 12 заявок по водопровідним мережам. Видано технічні умови на встановлення 4 водомірних вузлів обліку. Накрито три люки.
ДСНС
Пожежно-рятувальним підрозділом здійснено виїзд на гасіння пожежі, яка виникла 22 жовтня у житловому будинку по провулку Депутатському. Постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.