Покров вшанував дату прийняття основного Закону України

 

28 червня 1996-го року стало особливою датою в історії України. Саме цього дня 23 роки тому Верховною Радою було затверджено

Конституцію України.

Прийняття основного Закону стало остаточним символом формування повноцінної держави, про яку сотні років мріяло не одне покоління українців. За ці 23 роки багато що сталося, багато змінилося. Але наша Конституція була і залишається однією з тих основ, на якій тримається наша країна.

Сьогодні, в 23-ю річницю прийняття головного документу, в Покрові пройшли урочисті заходи, присвячені цій події. На бульварі Шевченка  відбувся урочистий мітинг за участі  численних покровчан, представників  влади, підприємств та організацій, ветеранів АТО, політичних партій.

Під час мітингу говорили про історичне значення прийняття  Конституції для України та українського народу. Особливі слова вдячності були присвячені людям, які сьогодні захищають країну від війни. Хвилиною мовчання покровчани вшанували пам'ять воїнів-земляків, які загинули в ході бойових дій на Сході України, поклали квіти до погруддя Великого Кобзаря.

Прес-служба міського голови.