Покров вражає талантами

покров вражає талантами. Зображення 1
Місто утримує пальму першості у творчих здобутках юних. Вихованці мистецьких осередків по-справжньому дивують рівнем своєї підготовки й майстерністю, що свідчить про серйозну планомірну діяльність з розвитку й виховання дітей.


Покров є учасником найпрестижніших фестивалів та конкурсів, де місто знають як центр, де плекають справжні таланти. В черговий раз це довели вихованці Школи мистецтв, директор, Почесний громадянин міста Павло Філін-Юрков. На Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі "ZIRKA", школа була представлена одразу в двох номінаціях: театральному й хореографічному мистецтві. У форумі взяли участь діти з усіх куточків України, Білорусії, Болгарії, Грузії і тим вагомішими є результати.

покров вражає талантами. Зображення 2
Друге місце посіла Кіра Літвінцева, учениця Нелі Піхтіної, яка виступала у жанрі художнього читання. Дипломи лауреата другого ступеня завоював і хореографічний колектив під керівництвом Надії Копцевої.
Заявила про себе школа і на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячо- юнацької творчості "Зеленодольський Зорепад", де театрали, вихованці Нелі Піхтіної, посіли призові місця: Даніїл Руднєв завоював золото, Альона Шедько – срібло.

покров вражає талантами. Зображення 3
Високо оцінило професійне журі хореографічні колективи, які представили Покров у Марганці. Лауреатом першої премії став зразковий колектив "Вулиця ритмів", керівник Валентина Борошнова, друге місце посів "Формейшн", викладач Тетяна Соловйова.

покров вражає талантами. Зображення 4
Такий, справжній зорепад талантів, тільки сприяє подальшій роботі, про що говорять наставники дітей, які вже сьогодні будують нові творчі плани.

покров вражає талантами. Зображення 5
Прес-служба міського голови.