Покров-територія щасливого дитинства

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 1
Дитинство – найкраща, безтурботна пора, яка залишає у душі кожного теплі згадки. Безсумнівно, яскравим спогадом для сотень маленьких покровчан стане перший літній день -2018. Принаймні дорослі зробили усе можливе, аби День захисту дітей, який цьогоріч в Україні відзначають вдвадцяте, пройшов на всі 100.
Епіцентром свята став оновлений центральний парк, вкотре підтвердивши статус улюбленого місця відпочинку покровчан. Крім уже знайомих зон дитячого дозвілля, на малечу чекав приємний сюрприз – вишукана затишна альтанка, де протягом дня діти відпочивали від рухливих ігор за розмальовками та пазлами.
Найтепліше в усіх розуміннях свято розпочалося з традиційного XVII фестивалю дитячої творчості "Дивограй". Як завжди вихованці дошкільних навчальних закладів разом зі своїми наставниками дивували талантами та творчими знахідками. Яскраві костюми, вдалі хореографічні постановки, вокальні композиції, феєрверк емоцій – не залишали байдужими навіть випадкових відпочивальників парку ім. Бориса Мозолевського. Завершилося дійство  нагородженням. Кожен дошкільний заклад отримав набори спортивного інвентарю та солодощі. Ці та інші подарунки - морозиво, ласощі від міського голови юні покровчани та гості міста отримували протягом усього дня.
Тим часом свято набирало обертів. Десятки локацій на різний смак і вік вабили дзвінкоголосу юрбу.
Для наймолодших володарів транспортних засобів організатори передбачили велоперегони. Все по справжньому: гарячі вболівальники, зосереджені та схвильовані велогонщики і, звичайно, – призи.
У чарівний світ занурила малечу "галявина казок". Разом із казковими героями вони подорожували знайомими та ще незвіданими сторінками.
Свої "веселкові мрії" малюки втілювали крейдою на асфальті, а більш дорослі на мольбертах. Алея творчості пропонувала різноманітні майстер-класи – аквагрим, ліплення, бісероплетіння, вишивання, виготовлення сувенірів.
Окрасою вечора став святковий танцювальний феєрверк, до якого долучилися дитячі танцювальні колективи міста. Квест "Щасливе дитинство" покликав у захоплюючу пригоду допитливих та енергійних.
Прихильників спокійного дозвілля об’єднав перегляд мультфільму під відкритим небом.
Центральний парк цьогоріч став і місцем проведення загальноміського свята для діток з обмеженими можливостями "Вітрила надій" у формі веселого пікніка. Особлива увага була приділена і дітям вимушених переселенців. Для них – не менш цікава та насичена програма.
І для усіх - багато-багато ігор та конкурсів, атракціони, солодощі та розваги на кожному кроці. Дорослі ледь встигали за малечою, констатуючи, що такого феєричного водночас родинного, затишного дитячого свята не пригадують.
Прес-служба міського голови.

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 2

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 3

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 4

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 5

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 6

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 7

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 8

покров-територія щасливого дитинства. Зображення 9