Покров святковий

покров святковий. Зображення 1Для багатьох покровчан головне державне свято перетворилося на родинне. 23 серпня у місті було чимало локацій, де мешканці та гості міста, приємно проводили час.

Очікуваною подію дня став наступний етап міського фестивалю "Покров має таланти", який увечері зібрав на центральній площі величезну кількість глядачів.

покров святковий. Зображення 2Гурт "Джерело" (територіальний центр),Єлизавета Богдановська, танцювальна пара Дар’я Ткачова та Даніїл Демидов (б/с клуб "Феєрія"), Анастасія Бойко- Костіна , Ярослав Зорін, вокальний ансамбль "Любавичі", Вероніка Захарова, колектив "Вербиченька" (клуб сел. Перевізькі Хутори), Катерина Гаврилова та Олександр Каверін (клуб спортивного танцю "Грація") дарували свій талант глядачам.

Тепер саме покровчанам, через голосування, належить визначити переможця, ім’я якого оголосять на День міста.
А вчорашній день підсумував результати конкурсу малюнку, який напередодні проводив Центр первинної медико-санітарної допомоги за підтримки міського голови Олександра Шаповала. Маленькі відвідувачі дитячої поліклініки мали можливість крейдою на мольберті висловити свою любов до України, а покровчани в онлайн режимі голосами визначити фаворитів, яких на сцені гучно привітали та вручили подарунки. покров святковий. Зображення 3Найбільшу підтримку – понад тисячу голосів, набрав малюнок Валерія Пароняна ( 1 р. 10 міс).

покров святковий. Зображення 4У день народження України свої долі поєднали Дар’я та Іштван, зворушлива весільна церемонія відбулася по обіді в центральному парку.
покров святковий. Зображення 5

Велелюдно було в улюбленому місці відпочинку ввечері.покров святковий. Зображення 6

Разом з аніматорами діти змістовно відпочивали в альтанці.

покров святковий. Зображення 7 покров святковий. Зображення 8
Вже звична, але від того ще більш захоплююча, пінна дискотека об’єднана малюків та підлітків в одну веселу пухнасту хмаринку.

покров святковий. Зображення 9 покров святковий. Зображення 10
Від молодіжної ради на усіх охочих чекав захоплюючий квест, розмальовки стали нагородою за спритність та кмітливість.

покров святковий. Зображення 11

Відпочити від активностей юних покровчан запросили за переглядом мультфільму в кінотеатрі під відкритим небом.

покров святковий. Зображення 12Завершився святковий вечір молодіжною дискотекою, яка пройшла на площі ім. Сірка.
Чимало цікавих заходів приурочених до державних свят пройшло напередодні.
У ДЮСШ ім. Діддіка відбулися змагання з волейболу та футболу.покров святковий. Зображення 13А ДЮСШ "Манганіт" - забіг у вишиванках.

покров святковий. Зображення 14Тематичні екскурсії проводили у міському народному музеї, а у бібліотеці виставки та поетичний розмай "Україна – єдина, сильна, незалежна".

Перевважна більшість заходів проведена відділами культури й молоді та спорту.

Прес-служба міського голови.

покров святковий. Зображення 15

покров святковий. Зображення 16

покров святковий. Зображення 17

покров святковий. Зображення 18

покров святковий. Зображення 19

покров святковий. Зображення 20

покров святковий. Зображення 21