Хто співає - той щасливий!

хто співає - той щасливий!. Зображення 1
На рівні з офіційними символами не менш значущою для українців є пісня. Лагідна та сувора, урочиста та жартівлива, ніжна й стримано-емоційна, весела і сумна… У світі її вважають феноменом, а для нас вона стала біографією, оспівуючи все, що довелося пережити Україні.
Символічно, що саме напередодні Дня Незалежності під патронатом міського голови Олександра Шаповала у Покрові стартував Перший міський конкурс хорових вокальних колективів та ансамблів серед ветеранських та інших творчих організацій.
Численні поціновувачі хорового виконання заходили у глядацьку залу Будинку творчості дітей та юнацтва зупиняючись біля виставки робіт народних майстрів, яка розташувалася у фойє.
Глядачі привітно зустрічали поважних конкурсантів – хор ветеранів війни та праці "Вікторія", вокальний колектив "Покровчанка" (Керівник Павло Філін-Юрков) , колектив профспілок України ПАТ "ОГЗК" "Любавичі" (керівник Людмила Кабернюк), вокально-танцювальний гурт територіального центру "Джерело" _ (керівник Тетяна Борщаговська) , хор клубу сел. Перевізькі Хутори "Вербиченька" (керівник Маргарита Руденко). Поза конкурсною програмою гостей розважав гуморист, він же і ведучий - Віктор Латишев.
Душевне та глибоке виконання народних пісень розчулило зал. У виконанні поважних співаків, мелодії лікують душу не лише глядачам - цілющі й для самих хористів. Колективна пісня мотивує, звільняє від душевного дискомфорту та почуття самотності.
Тож переможцями були усі, проте за умовами конкурсу професійне журі, яке очолив голова ветеранської організації, Почесний громадянин міста Микола Баршунін, мало визначити фіналістів. Хвилююча мить, і оголошення результатів.
Володарями диплому І ступеню стали "Любавичі", друге місце посів колектив "Вікторія", і третє за "Вербиченькою" .
Усі колективи крім дипломів та грамот отримали премії та подарунки від міського голови. "Любавичі" вибороли право представляти місто на Всеукраїнському конкурсі хорового мистецтва".
Прес-служба міського голови.

хто співає - той щасливий!. Зображення 2

хто співає - той щасливий!. Зображення 3

хто співає - той щасливий!. Зображення 4

хто співає - той щасливий!. Зображення 5

хто співає - той щасливий!. Зображення 6

хто співає - той щасливий!. Зображення 7

хто співає - той щасливий!. Зображення 8

хто співає - той щасливий!. Зображення 9

хто співає - той щасливий!. Зображення 10

хто співає - той щасливий!. Зображення 11

хто співає - той щасливий!. Зображення 12