Покров провів у останню путь свого земляка

покров провів у останню путь свого земляка. Зображення 1
22 вересня увійде в життя городян Днем скорботи та жалоби – місто попрощалося зі ще одним своїм сином - рядовим Олександром Мокієнком.
Трагічна звістка знову об’єднала Покров, який усією громадою проводжав свого земляка. Представники влади, підприємств та організацій з квітами ішли до Будинку творчості дітей та юнацтва, аби віддати данину пошани солдатові, захиснику суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України. Висловлювали слова співчуття родині, наголошуючи, що ім’я Олександра, справжнього патріота своєї землі, який не ховався за спини інших, залишиться у серцях земляків.

 

Про те, яким він був воїном - чесним, відданим, відповідальним, говорили побратими, підкреслюючи, що втратили вірного товариша.
Випускник п’ятої школи, Олександр Мокієнко пішов до Збройних Сил добровольцем, доблесно служив рядовим у військовій частині 3011. Його життя обірвалося 19 вересня у медсанчастині смт. Великої Новосілки, що на Донеччині. Олександрові було лише 43 роки…
Проводжаючи воїна в останню путь, містяни пройшло траурною процесією центральною вулицею Покрова. Заупокійну панахиду відслужив настоятель храму Св. Петра Могили отець Іван. За бажанням близьких, Олександра Мокієнка було упокоєно у місці родинного поховання за православними канонами, зі знаками військової пошани. Витрати, пов’язані з похованням, взяла на себе міська влада.
«Вічна пам’ять і вічна слава герою!» - цими словами прощалися з солдатом, захисником миру – своєї землі.
Прес-служба міського голови.

 

покров провів у останню путь свого земляка. Зображення 2

покров провів у останню путь свого земляка. Зображення 3

покров провів у останню путь свого земляка. Зображення 4