Покров-дайджест

покров-дайджест. Зображення 1

 

Громадська рада затвердила план роботи
22 серпня відбулося чергове засідання громадської ради, що діє при виконкомі Покровської міської ради.
На засіданні затверджено план подальшої роботи та обговорено проекти рішень, які виносилися на розгляд чергової сесії міської ради.

Також було презентовано міську Програму "Дієва громада - ефективна влада на 2018-2020 роки".

покров-дайджест. Зображення 2Відбулася серпнева нарада освітян
В рамках якої пройшли секційні засідання, де було визначено пріоритетні напрямки освітньої галузі за навчальними предметами у   2018-2019 навчальному році. Обговорювали й корінні зміни в освітньому процесі, які передбачає Нова українська школа.
Про підсумки минулого навчального року, підготовку до нинішнього та пріорітетні напрямки діяльності йшла мова під час наради з керівниками закладів загальної середньої освіти.

покров-дайджест. Зображення 3Депутати міськради дали згоду на приєднання Шолохівської територіальної громади
На 36-й сесії міської ради, яка відбулася 27 серпня, депутатський корпус міста одноголосно підтримав звернення депутатів Шолохівської селищної ради на добровільне приєднання цієї територіальної громади до Покрова.

покров-дайджест. Зображення 4Діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування отримали шкільну форму
Традиційно, шкільний та спортивний одяг до початку навчального року отримують усі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Через електронну систему публічних закупівель "Прозоро" придбано 150 комплектів одягу різного розміру та моделей.
А для дітей, які виховуються в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, придбано необхідне шкільне приладдя та рюкзаки.

покров-дайджест. Зображення 5Надійшла нова партії вакцини від гемофільної інфекції
До міста доставили 300 доз вакцини, яка здатна захистити дітей, у тому числі від від таких захворювань як менінгіт, пневмонія та сепсис. Загалом, як повідомляють у ЦПМСД, в наявності 500 доз необхідного препарату. Цього достатньо, аби провести імунізацію тих категорій дітей, які цього потребують згідно календаря щеплень.
Безпосереднє введення вакцини, за направленням лікаря, проводять у кабінеті щеплень амбулаторії № 5 (колишня дитяча поліклініка).

покров-дайджест. Зображення 66 медалей на міжнародному турнірі з муєй-тай
Завоювали вихованці спортклубу "Аякс", що діє при ДЮСШ ім. Д. Дідіка, на міжнародному турнірі "Кубок Чорного моря". В активі підопічних тренера міжнародного класу Ігоря Мациборка золота нагорода, яку здобув Микита Захарченко. Срібні медалі, завойовані Олександром Суховільським та Дмитром Шелеськом. "Бронзу" вибороли Сергій Сємак, Ігор Куліш та Олександр Шаповал.

покров-дайджест. Зображення 7400 призових місць
Здобули упродовж року вихованці ДЮСШ ім. Д. Дідіка на змаганнях різного рівня. На сьогодні 4 вихованці ДЮСШ входять до складу збірних команд України з різних видів спорту. Ще 12 атлетів Покрова поповнили збірну області.
Найвищим цьогорічним спортивним досягненням є ІІІ місце вихованців відділення спортивної акробатики - Івана Хажанця та Миколи Земляного на Чемпіонаті світу у Бельгії.

покров-дайджест. Зображення 8
Прес-служба міського голови.