Погода ставить пріоритети


13 грудня у міськвиконкомі відбулося засідання оперативного штабу. Звітуючи перед міським головою, керівники комунальних підприємств та бюджетних установ зупинялись на головному.
Так, управління освіти канікулярний період використовує для ревізії технологічного обладнання, очищення території від снігу. На останньому особливо наголошував Олександр Шаповал, маючи на увазі не лише заклади освіти. Активізувати зусилля та удосконалити режим роботи щодо очищення міста від снігу мають і комунальні підприємства, та інші міські організації, заклади та установи на ввірених територіях.
Крім прибирання, ЖЕО ліквідовувало наслідки підпалів щитових – проводили у постраждалих під’їздах ремонтні роботи. У міськводоканалі ліквідовували пориви. Саночистка працює у штатному режимі. У «Добробуті» очищували автобусні зупинки, підсипали дороги. Міський голова звернув увагу на недоліки в освітленні вулиць Середи, Героїв України, Медичної. Гостро на цьому тижні стояло питання і крадіжки люків. Також усім комунальникам наголошувалося на необхідності ідентифікації – носінні спецодягу.
Прес-служба міського голови.