Подарували парку веселку

подарували парку веселку. Зображення 1
Мистецький проект, який стартував восени минулого року – продовжується. Ще один арт-об’єкт прикрасив центральний парк. Яскравий сонячний мурал доповнив серію настінного живопису.


Казкові квіти, метелики, будиночки, що пливуть зеленою травою – нова паркова картина викликає масу позитивних емоцій. У поєднанні з двома, минулорічними, створює єдине панно.
Те, що починалося як творчий експеримент, сьогодні є мистецькою родзинкою улюбленого місця відпочинку. У 2017 році викладачі художнього напрямку презентували такий погляд на оздоблення паркової інфраструктури, їх всебічно підтримала міська влада.

подарували парку веселку. Зображення 2
Перші мурали одразу оцінили містяни, до того ж у їх створенні взяли участь і вихованці мистецьких закладів. У 2018-му роботу було продовжено, вчора світові явили ще один рукотворний шедевр, створений викладачами та вихованцями Будинку творчості, Школи мистецтв. Панно гармонійно вплелося у єдину концепцію, на тлі смарагдової трави виглядає по-справжньому казково.

подарували парку веселку. Зображення 3
Юні художники із захватом розповідають про роботу, для них це подія. І для маленьких відвідувачів парку та їхніх батьків, котрі із захватом спостерігали за народженням картини.
Міська фотоспільнота вже назвала цю територію прекрасною фотозоною, де будуть увічнені щасливі родинні миті покровчан.
Художники налаштовані продовжувати проект, який триває під назвою "Зробімо яскравішим світ", світ і справді став яскравішим, бо його розмальовують не тільки пензлем – душевним теплом, вкладаючи у кожен вигиб малюнка добрі побажання.
Прес-служба міського голови.

подарували парку веселку. Зображення 4

подарували парку веселку. Зображення 5