Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1


Освіта
На минулому тижні освітянський загал міста взяв активну участь у заходах з нагоди 73 річниці Перемоги над нацизмом. Продовжено розпочату роботу з підготовки до оздоровчої кампанії. Пройшло засідання міської творчої групи педпрацівників щодо діяльності приміських таборів відпочинку. На часі й впорядкування закріплених територій, у полі зору підготовка до наступної зими.

Соціальна сфера
До управління праці з різних питань звернулося 675 містян. За тиждень працівниками здійснено 13 обстежень матеріально-побутових умов проживання, дві особи направлено на обслуговування терцентру. Триває широка роз’яснювальна робота щодо запровадження нового порядку призначення субсидій. На сьогодні в місті обліковується 1966 користувачів пільг, 247 учасників АТО, 375 внутрішньо переміщених осіб.

Центр зайнятості
Центром проведено 8 профорієнтаційних заходів, серед яких семінар з гендерних питань та з техніки пошуку роботи.

Медицина
За тиждень, що минув, народилося 8 малюків. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1180 городян, невідкладну допомогу в амбулаторіях надано 25 пацієнтам. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 111 пацієнтів, на лікуванні у денному стаціонарі хірургії перебуває 53 хворих, терапії – 61.

Комунальна сфера
Комунальники виконують сезонні роботи, не забувають і про підготовку до наступного опалювального періоду. На часі покіс трави, впорядкування територій. У "Добробуті" триває робота з озеленення, висадки квітів у парках та скверах. Працівники приводять до ладу об’єкти дорожньої інфраструктури, проводять санітарну обрізку дерев, усувають несправності ліній зовнішнього освітлення.
Водоканал виконує заявки містян, займається впорядкуванням територій.

Наддзвичайники
У вогнеборців тиждень пройшов спокійно. Співробітники ДСНС проводять роз’яснювальну роботу щодо обережного поводження в екосистемах.
Прес-служба міського голови.