Платформа Nazovni — допоможе українському бізнесу вийти назовні

      Посольством України у Франції було досягнуто домовленості з мережею супермаркетів у створенні окремої вітрини для розміщення товарів українських виробників на платформі “NAZOVNI” яка призначена для надання дипломатичного сприяння українським експортерам на зовнішніх ринках. Проєкт реалізує Міністерство закордонних справ України.

      Обов'язковими умовами для роботи на платформі є:

- реєстрація підприємства на території України;

- підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг;

- наявність презентації та комерційної пропозиції англійською та іншими іноземними мовами (система надає можливість завантаження документів);

      Nazovni оголошує другу хвилю набору компаній до каталогу українських товарів та послуг. Каталог Nazovni вже активно працює та був переданий багатьом іноземним організаціям через закордонні дипломатичні установи України. Список компаній, які вже є у каталозі, можна перевірити за посиланням: https://bit.ly/3IrMAs9.

      Компанії, які відсутні у каталозі запрошуються до реєстрації. Для того, щоб ваша компанія потрапила до каталогу необхідно зареєструватися на платформі:  https://nazovni.online та заповнити відповідну форму за посиланням:  https://forms.gle/y7u5dyzTTUxieo8q8

      Після заповнення форми Ваші контакти буде передано до мережі супермаркетів, яка у разі зацікавленості зв’яжеться з Вами для подальших узгоджень та дій.

      В разі питань, коментарів, побажань, можна написати лист на  maxim.zubakov@nazovni.online

      Реєструйтеся в Особистому кабінеті та створюйте заявку, щоб отримати підтримку від держави.

      Детальна інформація за посиланням: https://nazovni.online/