Підсумки тижня

підсумки тижня. Зображення 1
Підприємства й організації міста працювали у звичному режимі. Покров вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні, завершуючи тиждень прощеною неділею перед Великим постом. Про все – докладніше.


У відділі освіти
Продовжують збирати навчальні ужинки. Ще одну бронзу обласної олімпіади з економіки принесла учениця 11 класу НВК№2 Катерина Сичова (вчитель Юлія Башкірова). Визначилися і переможці міського фестивалю екологічних агітбригад «Українські ландшафти: бережи їх і дбай. І нащадкам красу цю земну передай», що пройшов на базі Будинку творчості. На обласному рівні місто представлятиме команда ліцею. Тривають міські методичні заходи, так, відбулися семінари-практикуми для вчителів фізики, інформатики, початкових класів.
Соціальні установи
За показниками тижня, що минув, можна говорити про значне зниження захворюваності на ГРВІ. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2640 містян. Проліковано у добовому стаціонарі центральної міської лікарні 128 хворих, знаходиться на лікуванні у денному стаціонарі хірургії 67 пацієнтів, терапії -97. З’явилося на світ четверо немовлят.
За усіма напрямками велася робота управління праці та соціального захисту населення. За тиждень до установи звернулася 751 особа із категорій, які отримують державні пільги та допомоги. Проведено засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення.
Проходили профорієнтаційні заходи і в міському центрі зайнятості, зокрема, 24 лютого проведено презентацію навчальних закладів Державної служби зайнятості (ЦА) , яка налічує 11 центрів професійно-технічної освіти.
Комунальна сфера
Комунальникам було не до спочинку, зміни погодних умов висували і фронт основних робіт. «Добробут» займався прибиранням територій, усували пошкодження ліній зовнішнього освітлення, виконуючи заявки по місту та прилеглих селищах. За плановими завданнями працювали саночистка, ЖЕО й міськводоканал, останні виконали за тиждень 29 заявок по каналізаційних мережах, 6 – водопровідних.
У міському відділі ДСНС
На цьому тижні рятувальники спільно з працівниками поліції та швидкої надавали термінову допомогу самотнім літнім людям. Як повідомляють вогнеборці, з двох помешкань, де на звернення спеціалістів відкривали двері, було шпиталізовано громадян 1942 та 1922 років народження з ознаками інсультів, котрих було доставлено до медичних установ.
Прес-служба міського голови.