Підручники надходять до шкіл міста


За графіком оновлення підручників Міністерство освіти України має надрукувати підручники для учнів 1-их, 5-их та 10-их класів. Це понад 300 назв та більш як 15 мільйонів примірників. Такий великий обсяг учнівської літератури в Україні друкується вперше.
Спочатку надходять підручники для 5-их класів, отримують їх і в Покрові.

За інформацією управління освіти, на минулому тижні надійшла остання партія книжок, і на сьогодні пятикласники на 100% забезпечені навчальною літературою. Замовлялася вона із врахуванням прогнозованої кількості учнів до 2022 року. Серед примірників - математика, українська мова та література, англійська, природознавство.
Підручники для 1-их та 10-их класів замовлено теж у повному обсязі. Надійдуть вони до закладів освіти міста за графіком Міністерства освіти.
У МОН повідомляють, що навчальна література створена авторськими колективами відповідно до сучасного Держстандарту Нової української школи. Оригінал-макети підручників обиралися за конкурсним відбором і пройшли незалежну експертизу. Також обіцяють, що повні електронні версії усіх оновлених підручників мають з’явитися у вільному доступі на сайті Інституту модернізації змісту освіти.
Прес-служба міського голови.