Перевірку знань розпочато - відбулося пробне ЗНО з української мови та літератури

перевірку знань розпочато - відбулося пробне зно з української мови та літератури. Зображення 1
Суботнього ранку першого квітня учасники пробного незалежного оцінювання зібралися біля НВК№2, як запевняли, з позитивним налаштуванням на гарний результат. Випусники й десятикласники, що мали на меті не лише перевірити навчальні знання, а й ознайомитися з самою процедурою проходження ЗНО.

Як зазначила заступник начальника управління освіти Ірина Сапа,  пункт тестування, визначений регіональним центром оцінювання освіти, повністю підготовлений до проведення пробної сесії. Для організації було залучено освітян, які пройшли відповідну сертифікацію. Кожен етап сесії, від подачі документів, перевірки аудиторій, жеребкування інструкторів, офіційного відкриття контейнера з пакетами завдань, до безпосередньої перевірки знань, відповідав усім правилам та вимогам ЗНО.

У тестуванні взяло участь 137 із 140 зареєстрованих абітурієнтів, що в повному обсязі використали наданий час для виконання тесту з української мови та літератури, структура та рівень складності якого відповідають основному ЗНО . Пробне незалежне оцінювання пройшло організовано, у спокійній атмосфері, на чому наголошувала відповідальна по пункту, директор НВК№2 Галина Чергинець. Отриманий досвід допоможе учасникам впевненіше почуватися під час основної сесії. Отримати ж остаточну оцінку вони зможуть за допомогою сервісу «Визначити результат». Опцію розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів. Внести свої відповіді до онлайнового сервісу можна до 5 квітня. Результати та картка учасника будуть розміщені 8 квітня.

Цього ж дня, восьмого квітня, на базі НВК№2 відбудеться другий етап пробного ЗНО з обраних предметів. Бажання спробувати сили з математики висловило 44 абітурієнти, на що їм буде надано 180 хвилин. Історію України 19 учасників опановуватимуть за 150 хв., тест з біології 10 випускників та англійської мови – тринадцять, складатимуть за 120 хвилин. Створено всі необхідні умови для якісного проходження пробного незалежного оцінювання, значить і для підготовки до основної сесії ЗНО.
Прес-служба міського голови.

перевірку знань розпочато - відбулося пробне зно з української мови та літератури. Зображення 2

перевірку знань розпочато - відбулося пробне зно з української мови та літератури. Зображення 3

перевірку знань розпочато - відбулося пробне зно з української мови та літератури. Зображення 4

перевірку знань розпочато - відбулося пробне зно з української мови та літератури. Зображення 5