Переможцем міського етапу конкурсу “Вчитель року” з математики став вчитель НВК № 1

У період 23 та 24 листопада у Покрові було проведено І (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика». Загалом участь у ньому взяли 6 педагогів міста. У зв'язку з епідеміологічною ситуацією конкурс проходив у дистанційному режимі. Але при цьому вимоги до конкурсантів були досить серйозні. Так, попередньо вони мали зареєструватися на платформі Міністерства освіти і науки, створивши профіль в освітній мережі.

Визначення кращого вчителя математики міста відбувалося у два етапи. Перший передбачав проходження таких розділів як «Майстер-клас» і «Тестування». Саме за їх підсумками визначилася трійка фіналістів.

У другому турі вони мали пройти випробування «Дистанційний урок». Враховуючи складність предмету, це було дуже непросте завдання. Але вчителі-учасники на високому рівні продемонстрували власну фахову майстерність, професійні уміння, особисті методичні напрацювання та володіння сучасними освітніми технологіями. За результатами усіх випробувань перемогу здобула вчитель математики НВК № 1 Марина Гаптельманова.

Тепер вона буде представляти наше місто в обласному етапі конкурсу, де за перемогу доведеться боротися з найсильнішими вчителями-математиками Дніпропетровщини.

Віримо в її професіоналізм та бажаємо успіху!

Прес-служба міського голови.