Перемоги присвятили Дню захисника Вітчизни

перемоги присвятили дню захисника вітчизни. Зображення 1 

Вчора на базі ліцею відбувся Чемпіонат міста з кульової стрільби з пневматичної зброї. Змагання проходили серед команд загальноосвітніх закладів у рамках спартакіади школярів.
Цей етап річних спортивних перегонів присвятили Дню захисника Вітчизни. У змаганнях зі стрільби взяли участь як дівчата, так і юнаки – старшокласники, показавши вміння володіння зброєю, навички, набуті на уроках з курсу допризовної підготовки.

У ліцеї розгорнулася справжня боротьба, за якою спостерігали численні вболівальники. Чемпіонат тривав у динаміці захоплюючих змагань, перше місце здобула команда СЗШ№9, викладач Олександр Волик, друге – ліцей ( Віктор Махінько), третє – НВК№2 ( Володимир Сабітов). Визначилися переможці й особистої першості. Серед дівчат кращою була Юлія Хмелюк з шостої школи ( викл. Юлія Лапшина), другою – Ліза Полєвщікова з НВК№1 ( викл. Олександр Казарін), третьою – Катерина Кіріченко – СЗШ№6.
Найвлучнішим з юнаків став Сергій Мандрицький з СЗШ№9, другу сходинку зайняв Данило Лагунов з ліцея, третє – Олексій Тімченко з НВК№1. Як зазначила Яна Селезньова, начальник відділу молоді та спорту міськвиконкому, Чемпіонат вкотре показав відмінну підготовку школярів, котрі серйозно готуються до змагань, захищаючи честь своїх шкіл.
Прес-служба міського голови.

перемоги присвятили дню захисника вітчизни. Зображення 2