Дорогі мої земляки! Шановні гості міста!

дорогі мої земляки! шановні гості міста!. Зображення 1
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 60-ї річниці нашого рідного міста Покров!
День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене всіма городянами, гарна нагода віддати шану тим, хто творив історію міста, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ.
День міста – це свято всіх тих, для кого Покров став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини.
Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша плідна праця та велика любов, дорогі земляки. Саме ви створили і продовжуєте творити унікальну місцеву спадщину. Саме завдяки вашому натхненню, «золотим рукам», самовідданості та наполегливості розвивається наше рідне місто. Усі його досягнення – це результат щоденної праці, знань і талантів кожного з вас!
Від імені міської ради, від себе особисто дякую всім мешканцям Покрова, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто повсякчас є прикладом безкорисного служіння малій батьківщині.
Вітаю, також, нашу перспективну, освічену молодь, якій судилося визначати долю рідного міста в майбутньому.
Попереду – ще багато роботи, багато планів, які за вашої підтримки, упевнений, вдасться втілити у життя. Ми й надалі будемо працювати на благо нашого міста, робити його більш ошатним, успішним та затишним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.
Тож, нехай наше славне місто росте і процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!
Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, достатку, щедрої долі, злагоди і миру, подальших успіхів в усіх справах і починаннях.

Зі святом! Днем міста!
Щиро ваш,
міський голова Олександр Шаповал.