Перемогами та творчими звітами завершують навчальний рік учні мистецьких шкіл міста

Сольні виступи, дуети, ансамблі вражають своїм колоритом, широтою жанрів та образів, чарують розмаїттям музичної палітри.

Поринути у чудовий світ музики зможе кожний, хто завітає до дитячої школи мистецтв. Впродовж тижня там тривають звітні концерти та сольні виступи солістів-вокалістів та творчих колективів.

Минулої суботи вихованці Школи взяли участь у VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі “Перші кроки до зірок” у стилі "Harry Potter" у Дніпрі.

Гарні результати здобули вихованці фортепіанного відділу (викладачі А.М. Климошенко та Н.Л. Остапчук).

Лауреатами I премії стали Антон Закупін і Надія Думчикова; II премія - Софія Матяш, Марія Бульба , Софія Нечипоренко, Ліза Бойко, III премія - Ліза Мірошниченко. У номінації “дует” I місце отримали Софія Матяш і Надія Думчикова.

Журі конкурсу високо оцінили і акторську майстерність наймолодших учнів театрального колективу “Сюрприз” (викладач Н.М. Піхтіна).

В номінації “художнє слово” дипломами лауреатів І премії нагородили Мирославу Гетьман та Поліну Тараненко; ІІ премія у Марини Шатровської, Назара Шипотинника; ІІІ премія — в Ольги Кухтій, Анастасії Іванової, Катерини Каряки.

Учні художнього відділу відзначилися на Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва “Сонячний Великдень”, який проходив у Кам'янець - Подільському.

У номінації “живопис” Єва Пєвішева стала лауреатом ІІ премії (викладач Т.І. Думчикова) та лауреатом ІІІ ступеню у номінації “Декоративно-ужиткове мистецтво” (викладач В.Г. Проценко).

Іспити, відкриті уроки тривають і у Дитячій музичній школі.

У регіональному конкурсі районних музичних шкіл “Юний віртуоз”, що пройшов у Кривому Розі, ІІ місце посіли учениці 2 класу фортепіано Діана Тараненко (викладач Т.М. Усенко) та Єва Драгай (викладач Л.М. Курочкіна). ІІІ місце здобула учениця 5 класу фортепіано Анна Байрак (викладач Т.М. Усенко).

Вихованці творчих осередків успішними виступами підтверджують здобуті знання. Невдовзі у дітей розпочнуться канікули, а Школа мистецтв та музична школа уже проводять набір учнів.

Приймальна комісія Дитячої музичної школи працюватиме до 15 червня. (приміщення СЗШ №9), телефон для довідок: (068) 92 67352.

Заяви до Школи мистецтв прийматимуться до 30 травня (вул. Г.Середи, 9). тел.: (05667) 61980.

Допоможіть своїм дітям відкрити неповторний та захоплюючий світ мистецтва!

Прес-служба міського голови.