До бібліотек Покрова надійшло майже 800 нових книг!

 

Книги — безцінний скарб, який залишається актуальним в усі часи та епохи. Але інтерес покровчан до читання залежить і від того, наскільки активно поповнюється книжковий фонд міських бібліотек. Цьому питанню особливу увагу приділяє міський голова Олександр Шаповал. Завдяки його безпосередній участі та підтримці лише з початку нинішнього року бібліотечна система  міста неодноразово отримувала  партії нових книг.

Так, у січні книжковий фонд Покрова поповнила  книга “Гарячі дні "холодної війни" нашого земляка, професора, доктора політичних наук Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім.Тараса Шевченка – Вадима Юрійовича Крушинського.

В лютому бібліотеки і бук-кросинги отримали нове видання  Мартіна Бреста “Піхота-2. Збройники” та  книги таких сучасних письменників, як Валерій Пузік, Борис Гуменюк, Наталія Нагорна.

І ось черговий приємний подарунок для усіх читачів Покрова. 29-го травня Централізована бібліотечна система отримала майже 800 примірників нових книг українських видавництв! Серед них сучасна художня, галузева, дитяча література, книги цікавих серії. Вибір видань величезний і задовольнить найвимогливішого читача.

Як відзначають співробітники бібліотечної системи, така увага з боку міської влади радує і надихає, як читачів, так і самих працівників бібліотек. Тож запрошуємо городян прийти та оцінити книжкові новинки!

Прес-служба міського голови.