Перемога на Чемпіонаті світу з гирьового спорту: серед найсильніших покровчанин Дмитро Швець

Греція стала ареною для запеклих змагань на Чемпіонаті світу з гирьового спорту. 10-14 жовтня на о. Корфу зібралися найсильніші атлети з усього світу, представники з 32 країн. В складі збірної України був і поковчанин, начальник залізничного цеху "Покровського ГЗК" Дмитро Швець. У напруженій боротьбі за медалі наш земляк здобув бронзову нагороду, підтвердивши свій високий рівень майстерності та силу волі.

На змаганнях кожен учасник повинен був продемонструвати не лише фізичну силу, а й витривалість та тактичну підготовку. Дмитро зумів показати відмінний результат, подолавши багатьох досвідчених суперників та увійшовши до трійки найкращих. Так, у вправі ривок 10 хв з однією зміною рук, в дуже запеклій боротьбі Дмитро став бронзовим призером серед чоловіків. Він підняв 32-кг гирю 168 разів!

У складі ветеранської збірної в естафеті став чемпіоном світу. А також став абсолютним чемпіоном світу серед ветеранів у вправі ривок 12 хв з багаторазовою зміною рук, піднявши 24-кг гирю 292 рази!

"Це були складні змагання, але я радий, що зміг гідно представити Україну. Ця медаль – результат багатомісячної підготовки та підтримки моєї команди," – поділився Дмитро.

Всебічну підтримку для участі у змаганнях високого рівня гирьовику надає місто.

Чемпіонат світу в Греції завершився, залишивши яскраві враження та нові спортивні виклики для учасників.  Бажаємо спортсмену подальших успіхів і нових перемог!

Пресслужба міського голови.