Пам’ятати – не забувати

пам’ятати – не забувати. Зображення 1
Для Дитячої школи мистецтв четверте лютого - то не просто календарна дата - День, коли минуле постає у своїй героїчній величі. Цій, головній сторінці історії Покрова, вихованці школи щороку присвячують свої творчі доробки. Тема Великої війни, одвічного подвигу, постає у малюнках і музиці, як данина поваги й пошани до солдат-визволителів.

73-ій річниці тут присвятили виставку картин юних художників, на тлі якої було представлено літературно-музичну композицію «Святої Перемоги передзвони.» Вихованці театральної студії «Сюрприз», художнього відділу, класу бандури підготували програму, визначальною темою якої стали події Другої Світової. Проникливі поезії, мелодії – своєрідний урок пам’яті зібрав як учнів і викладачів, так і містян.
Як зазначила директор школи Антоніна Жуковська, головною складовою патріотичного виховання є пам’ять про солдат-визволителів, героїчне минуле краю. У закладі його вивчають не лише за підручниками, а й літературно-музичною спадщиною і такі уроки допомагають дітям глибше зрозуміти увесь трагізм війни і велич Перемоги.
Прес-служба міського голови.

пам’ятати – не забувати. Зображення 2

пам’ятати – не забувати. Зображення 3

пам’ятати – не забувати. Зображення 4

пам’ятати – не забувати. Зображення 5