Освітлення, нові доріжки – в районі шостої школи почалася реконструкція

освітлення, нові доріжки – в районі шостої школи почалася реконструкція. Зображення 1
Благоустрій міста у сучасному розумінні, це не лише прибирання та прикрашання, а передусім створення зручного життєвого простору для його мешканців.


Саме це зараз відбувається в районі шостої школи, де повним ходом тривають заходи з комплексного благоустрою території.
Розплановується ділянка з покинутими погребами вздовж колишнього дитячого садка №14. Паралельно йде санітарна обрізка дерев вздовж доріжки, що веде від малого АТБ до автовокзалу. Невдовзі цей затребуваний пішохідний маршрут буде освітленим, а сама доріжка вкрита тротуарною плиткою. Аналогічне покриття матиме й перпендикулярна до неї, котра веде до школи № 6, і від школи до автовокзалу. Загальна протяжність доріжок, запроектованих до реконструкції, складає близько 500 метрів.
Лояльно поставившись до тимчасових незручностей, пов’язаних з комплексними заходами благоустрою, невдовзі можна буде оцінити усі переваги чергового проекту, котрий реалізується задля комфорту мешканців міста.
Прес-служба міського голови.

освітлення, нові доріжки – в районі шостої школи почалася реконструкція. Зображення 2  освітлення, нові доріжки – в районі шостої школи почалася реконструкція. Зображення 3