ОСББ «Дубок 2016»: перші результати

осбб «дубок 2016»: перші результати. Зображення 1
Цими вихідними члени об’єднання співвласників багатоквартирних будинків зібралися на загальні збори з визначення подальших кроків діяльності, до розмови запросили міського голову Олександра Шаповала.


«Дубок 2016» входить до числа 16 зареєстрованих ОСББ, котре офіційно заявило про своє створення наприкінці червня. До складу об’єднання увійшло п’ять будинків по вулиці Л. Чайкіної – 16, 20, 22, 24, 26, мешканці яких зібралися у приміщенні ПТУ у якості вже співвласників. Перші кроки – головне питання, яке обговорювали спільно з міським головою Олександром Шаповалом, ділячись напрацюваннями та подальшими планами.
Результати вже самостійного місяця діяльності оголосив голова правління Сергій Коротаєв, зазначаючи, шо не все так гладко як хотілося б, але є певні успіхи у впровадженні господарчих кроків з утримання будинків, зокрема втілення заходів з енергозбереження. Вагомою, за його словами, була підтримка міської влади з ремонту покрівлі 26-го будинку вже на момент створення ОСББ, вирішення інших комунальних проблем. На сьогодні об'єднання рухається у напрямку самодостатнього утримання спільного майна, присутнім був представлений фінансовий звіт. Не приховували і проблемні моменти з вирішення яких визначалися плани. Про останнє предметно говорили з міським головою, який окреслив завдання, що впроваджуються, серед них найголовніше — децентралізація теплопостачання. Говорили про пріоритети на наступний рік — питання підтоплення підвалів багатоповерхівок, поступової модернізації міськводоканалу.
Основну ж увагу приділили поточним комунальним проблемам, вирішення яких є зоною загального піклування.
Прес-служба міського голови.

осбб «дубок 2016»: перші результати. Зображення 2

осбб «дубок 2016»: перші результати. Зображення 3

осбб «дубок 2016»: перші результати. Зображення 4