Чим живе місто

чим живе місто. Зображення 1
Третього жовтня відбулася чергова оперативна нарада при міському голові. Керівники підприємств, установ та організацій інформували про зроблене за тиждень і планували подальшу діяльність.


Освітяни звітували про участь у колегії , де обговорювали актуальні питання, пов’язані з початком навчального року та діяльність бібліотечної системи. Міський голова наголосив на необхідності моніторингу температурного режиму в закладах освіти, аби своєчасно почати обігрів приміщень, де знаходяться діти.
У професійно-технічному училищі пройшли заходи до Дня партизанської слави, а з 1 жовтня в учнів, котрі освоюють професії кухаря та електрослюсаря, розпочалася виробнича оплачувана практика.
Комунальні підприємства міста продовжують працювати в режимі підготовки до зими, виконуючи поточні завдання. У міськводоканалі нагадали про припинення подачі води з подальшим хлоруванням у зв’язку з плановим ремонтом та профілактикою обладнання і водопровідних мереж, котре заплановано на 5 жовтня.
Відділом архітектури було оновлено стелу з паспортом міста, що знаходиться біля будівлі міськвиконкому.
У Покрові активно тривають роботи з комплексного благоустрою. Продовжують маркувати пішохідні переходи, а на Центральній ( відрізок від Шатохіна до Героїв України)з боку проїжджої частини де зупинка заборонена, на бордюр наносять жовту фарбу.
По пішохідній частині вулиці Центральної встановлюють нові ліхтарі, тротуарну плитку укладають у сквері , на бульварі Шевченка та завершено вздовж Медичної.
Прес-служба міського голови.

чим живе місто. Зображення 2

чим живе місто. Зображення 3

чим живе місто. Зображення 4

 чим живе місто. Зображення 5