Одразу декілька перемог принесли рідному місту юні таланти Покрова

одразу декілька перемог принесли рідному місту юні таланти покрова. Зображення 1
18 лютого театральний колектив «Сюрприз» (керівник Неля Піхтіна), Дитячої школи мистецтв, став лауреатом II ступеня у Міжнародному фестивалі творчості та мистецтва «Музика любові», який проходив у м.Дніпро. Вихованці «Сюрпризу» презентували на суд журі казку «Сільська історія», вразили своєю театральною грою та умінням триматися на сцені, передавати почуття та емоції героїв.


Також у розмовному жанрі цього ж конкурсу Уляна Петропольська та Єлизавета Берсеньова вибороли I місце, дуети Міхно Каріна та Руднев Даніїл, Герасевич Дмитро та Єлизавета Берсеньова - II місце. II місце у розмовному жанрі мають вихованці Руднев Даніїл, Дормідонтов Антон. III почесне місце зайняли Міхно Каріна, Дормідонтов Назар, Бугайова Олександра. Всі переможці отримали дипломи та кубки.
Лауреатами першого й другого ступеня став ще один колектив Школи мистецтв – вихованці хореографічного відділення ( керівник Надія Копцева).
Цього ж дня перемогу у Всеукраїнському конкурсі акордеоністів та баяністів «Сучасні ритми», що проходив у Кривому Розі, здобув учень Дитячої музичної школи Віталій Амірханов, зайнявши третє почесне місце (керівник Павло Філін-Юрков).
Бажаємо колективам нових творчих перемог, гарного настрою та успіхів .

Відділ культури виконкому.

одразу декілька перемог принесли рідному місту юні таланти покрова. Зображення 2

одразу декілька перемог принесли рідному місту юні таланти покрова. Зображення 3