Обрано новий склад громадської ради

обрано новий склад громадської ради . Зображення 1
Вчора у залі засідань міськвиконкому відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради.
Зібрання стало підсумком дворічної діяльності дорадчого органу, створеного у квітні 2016 року, до складу якого увійшли представники громадських організацій міста.


На порядок денний виносилися організаційні питання: звіт голови ініціативної групи про проведену роботу з формування нового складу громадської ради, встановлення  чисельності та затвердження складу громадської ради.
Про те, чим жила рада, говорили на зборах члени 29 спільнот, ще дві організації, які подали документи, з певних причин не взяли участі в обговоренні.
Зазначалося, що за час роботи, радою були сформовані тимчасові комісії з розгляду актуальних питань соціального, освітнього, комунального спрямування. У тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування реалізовані важливі громадські ініціативи та програми. Були досягнуті значні успіхи, однак, є над чим працювати.
Головним завданням вбачають спрямування зусиль на підвищення ефективності та дієвості ради – розвиток громадянського суспільства.
Відкритим голосуванням головою громадської ради було обрано Ольгу Ревт, яка протягом попередньої каденції очолювала дорадчий орган і, за словами присутніх, має значний потенціал з подальшого впровадження намічених завдань. Звертаючись до зібрання, вона висловила сподівання на подальшу плідну та конструктивну співпрацю, консолідацію зусиль задля діяльності на благо міста.
Вже 15 травня новообраний склад зустрінеться на першому засіданні з розробки подальшого перспективного плану роботи.
Прес-служба міського голови.