Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
В освітніх закладах проводяться тематичні заходи героїко-патріотичного спрямування до Дня Пам'яті та примирення і 73-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Освітяни займаються питаннями організації літнього відпочинку дітей у дитячих оздоровчих закладах з денним перебуванням на базі закладів освіти.
Минулої п’ятниці команда СЗШ №6 здобула І місце у зональних змаганнях з легкоатлетичного 4-борства.
Медицина
у пологовому відділенні ЦМЛ протягом тижня народилося 7 малюків. У добовому стаціонарі проліковано 97 осіб. Нині у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 50 пацієнтів, 73 – знаходяться у денному терапевтичному стаціонарі.
Соціальний захист
На прийомі в управління праці та соціального захисту населення побувало 568 громадян. Фахівцями здійснено 18 обстежень матеріально-побутових умов проживання громадян.
Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
Нині в управлінні праці обліковується 73 отримувачі субсидій, 1966 осіб користуються пільгами, 247 учасників АТО, 374 внутрішньо перемішених осіб.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" усували несправності ліній зовнішнього освітлення, здійснювали санітарну обрізку дерев, впорядкування клумб, прибирання територій, ремонт павільйонів на зупинках громадського транспорту.
У міськводоканалі виконали дві заявки по водопроводним мережам, видали 5 технічних умов на встановлення водомірних вузлів обліку, накрили 2 люки.
Прес-служба міського голови.