Обговорювали питання життєдіяльності міста

обговорювали питання життєдіяльності міста. Зображення 1
Сьогодні міський голова провів чергове засідання штабу, де обговорювалися поточні питання життєдіяльності міста. Служби відзвітували про зроблене, визначилися з подальшими планами, не обійшлося без критики.


На цьому тижні до логічного завершення підійшла кропітка підготовка закладів освіти. Навчальний рік розпочався злагоджено, як повідомили в управлінні освіти, немає жодної дитини, яка б без поважної причини не приступила до навчання.
Пріоритетом у всіх залишається підготовка до зимового періоду.
В Олександрівську та Чортомлицьку школи, що працюють на твердопаливних котлах, завезли вугілля. А в залі для дзюдо ДЮСШ господарча група перевіряє систему опалення.
ЖЕО ремонтує температурні шви, тамбури під’їздів, утеплює підвали будинків. Працівники «Добробуту» завершують фарбувати пішохідні переходи, йшла мова про 90-відсоткову готовність. Також ремонтують спецтехніку до холодів.
Ремонт технічного оснащення актуальний і для Міськводоканалу. Звітують і про накриття люків, з приводу чого Олександр Шаповал вкотре вказав на недостатню роботу, назвавши конкретні адреси. Зауваження було і з приводу покосу карантинних трав. Знову категорично ставив питання міський голова щодо спалювання сухого листя, сигнали надійшли з вулиць Курчатова, Соборної. Вкотре Олександр Шаповал наголошував на оперативному вивезенні листя за межі міста, а щоб не засмічувати вулиці, дав комунальникам завдання транспорт обладнати тентами. З черги денної не знімається питання санітарної обрізки дерев.
Місто продовжує чепуритися до свого ювілею. Тривають роботи на площі ім. Сірка, по Центральній, біля медичного містечка, зводиться громадська вбиральня, ремонтуються дороги та тротуари. На алеї, що перетинає вулицю Лізи Чайкіної, поблизу дитячого садка № 21 встановили лавочки.
Прес-служба міського голови.

обговорювали питання життєдіяльності міста. Зображення 2