Обговорювали нагальне

обговорювали нагальне. Зображення 1
Сьогоднішнє засідання оперативного штабу, що проходить під головуванням міського голови, піднімало головні питання життєдіяльності міста. Підсумки роботи за тиждень, першочергові завдання – про це йшла розмова з керівниками підприємств та організацій, які доповідали про стан справ у своїх підрозділах.

Основна увага приділяється функціонуванню систем життєзабезпечення, безперебійній роботі. Соціальні установи працюють у штатному режимі, гаряча пора у комунальників. Крім виконання заявок громадян, на часі прибирання міста від листя. Результати не обійшлися без критичних зауважень щодо якості прибирання прибудинкових територій, вивезення сміття. Поставали запитання до оперативності диспетчерських служб, проведення відновлювальних робіт після ремонтних.
"Добробут" продовжує впорядковувати об’єкти дорожнього господарства, міськводоканал здійснював заміну вводів до будинків, встановлював пластикові люки.
Окремо говорилося про харчування дітей у загальноосвітніх закладах. Покров залишається одним з небагатьох міст, де за рахунок місцевого бюджету безкоштовно харчуються діти пільгових категорій, отримують гарячі обіди учні 1-4 класів.
У ході засідання акцент робився на діяльності із зверненнями городян, електронної системи закупівель, захисту соціально-вразливих категорій населення.
Прес-служба міського голови.