Обговорювали нагальне

обговорювали нагальне. Зображення 1
Питання діяльності закладів соціально-гуманітарної сфери розглядалися сьогодні на нараді під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко.


Керівники установ і закладів, структурних підрозділів виконкому, доповідаючи про стан справ, зосереджували увагу на першочергових завданнях та їх виконанні. Так, управління праці продовжує роботу з пільговими категоріями населення щодо призначення й виплати державних соціальних допомог. Цього тижня територіальний центр здійснював моніторинг надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам, паралельно вирішуючи питання самотніх літніх людей, котрі потребують допомоги спеціалізованих інтернатних установ, серед них і безхатченко, якому у даний час відновлюють документи, поновлюючи групу інвалідності.
Проблемами дитинства займалися спеціалісти служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Фахівці продовжують співпрацювати з родинами, які знаходяться під соціальним супроводом, зоною постійного піклування є сім’ї, де гостро постає питання домашнього насильства. У даний час готуються документи до розгляду відповідних комісій.
Виховна тема актуальна і для відділів культури та молоді й спорту. Задля пропагування здорового способу життя, активних форм дозвілля, тут працюють над проведенням акції «Посади дерево», конкурсу «Покров має таланти».
Зупиняючись детально на сказаному, Наталія Бондаренко виділила низку питань, на які слід звернути особливу увагу, зокрема, забезпечення своєчасності і безперебійності надання соціальних допомог, налагодження взаємодії, зворотного зв’язку з містянами, які потребують підтримки і піклування.
Прес-служба міського голови.