Нові спортивні перемоги

НАШІ АКРОБАТИ У СКЛАДІ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ
Одним із етапів підготовки до Чемпіонату Європи став Кубок України зі спортивної акробатики, що нещодавно пройшов у Вінниці. 11 найсильніших команд - понад сотню атлетів із різних куточків країни змагалися за лідерство.
Серед кращих – вихованці відділення спортивної акробатики Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти (тренери - Ольга Образцова та Василіса Мацюкіна).


Жіноча пара - Настя Конюшенко та Карина Ткаченко зайняли 4 місце, а чоловіча пара у складі майстрів спорту Івана Хажанця та Миколи Земляного посіли 2 місце.
За результатами змагань юнаки з Покрова увійшли до складу збірної України зі спортивної акробатики і невдовзі відстоюватимуть честь країни на Чемпіонаті Європи.
ГІМНАСТКИ ПОКРОВА КРАЩІ В ОБЛАСТІ
Покровчанки підкорили п’єдестал Чемпіонату Дніпропетровської області з гімнастики спортивної.
На рейтингових змаганнях вихованки Дитячо-юнацької спортивної школи ДЮСШ вибороли 1 командне місце.
Переможницею у цих змаганнях за програмою майстрів спорту стала Тетяна Клобукова (тренери Оксана Клобукова, Галина Смородова). 3 місце виборола Анна Чергінець (тренери Ірина Смирна, Ніна Колпакова).

За програмою кандидатів у майстри спорту 1 місце посіла Оксана Коробко.
Дарія Панченко здобула 1 місце за програмою ІІ спортивного розряду , 2 місце за Вікторією Безрук, третє поділили між собою Софія Потайчук та Софія Мельник (тренери Ірина Смирна, Ніна Колпакова).
Наші спортсмени та тренери не зупиняються на досягнутому, попереду нові спортивні вершини.
Прес-служба міського голови.