Нові міжнародні перемоги юних покровчан

Знову приємні новини від юних талантів Покрова. Учні мистецьких осередків міста мають високі результати участі у всеукраїнських та міжнародних фестивалях та конкурсах.

Гран-прі Міжнародного дистанційного Фестивалю-конкурсу дитячих, молодіжних, аматорських і професійних театральних колективів, майстрів художнього читання, акторів дитячого і дорослого кіно, відеостудій і кіностудій «Чарівний світ театру і кіно – 2021» здобули учні  театрального колективу «Сюрприз» Школи мистецтв -  Ярослав Паніщев та Даніїл Паніщев. Хлопці  представили уривок  з повісті  Миколи Гоголя «Вечори на хуторі біля  Диканьки».

Вихованці Нелі Піхтіної отримали Гран-прі, відзнаку «Переможець творчого змагання» , почесний титул «За творчий пошук» та запрошення на пробні зйомки  дитячого серіалу.

Учні Школи мистецтв  - Антон Закупін та Ольга Радік, мають ІІ місце Міжнародного  фестивалю-конкурсу "Grand Fest". Вихованці Наталії Остапчук змагалися в номінації «Інструментальний жанр», фортепіано.

Успішно виступили  і піаністи  Дитячої музичної школи.  На Х Міжнародному фестивалі-конкурсі ,,Весняна феєрія", що дистанційно  проходив у Дніпрі,  учні фортепіанного відділу (викладач Аза Климошенко) показали високі результати.  Лауреатами  І  премії стали - Єлизавета Мирошниченко, Катерина Лаба, Марія Бульба, Єлизавета Бойко, Катерина Нечипоренко,  дует Вероніки Бусько та  Єлизавети Бойко.

 

Щиро радіємо успіху талановитих покровчан і їхніх наставників, бажаємо нових творчих перемог!

Прес-служба міського голови.