Нові досягнення бійців ДЮСШ ім. Дані Дідика

Минулий тиждень видався вдалим для вихованців бійцівських дисциплін Покрова. Вони успішно виступили на турнірах різного рівня.

26 медалей у маленьких каратистів Покрова

Саме такий “врожай” нагород вибороли вихованці ДЮСШ ім. Дані Дідіка, які прийняли участь у відкритій першості ДЮСШ "Юність", що пройшла 13 жовтня у м. Запоріжжя.
Команду каратистів Покрова (вік спортсменів 7-12 років) представляли 11 вихованців тренера Михайла Фролова. Це Артем Василець, Михайло Тиква, Даніїл Явтушенко, Олександр Кирпа, Володимир Білан, Владислав Завакевич, Євген Кошель, Богдан Забутний, Олег Шикула, Артем Куйовда і Олена Проша.
Змагання відбувалися в різних вікових категоріях, в розділах - командне та індивідуальне ката, богу-будо. Абсолютно всі наші каратисти показали високий рівень підготовки до змагань. Загалом в їх активі 11 золотих, 8 срібних та 7 бронзових медалей. Найбільшу кількість перемог здобули Євген Кошель та Артем Куйовда.
Вітаємо юних спортсменів та їх тренера з високими досягненнями!

Дзюдо. Покровчанка виборола медаль Чемпіонату України

Єлизавета Литвиненко, вихованка відділення дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, успішно виступила на Чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років. Змагання, які проходили 12 і 13 жовтня в м. Ужгород, зібрали найсильніших юних спортсменів з 23 регіонів країни й міста Києва. При цьому в деяких вагових категоріях компанію українцям склали учасники з Бельгії, Молдови, Азербайджану, Румунії і Чехії, що також посилювало конкуренцію.

Покровчанка виступала у складі збірної команди Дніпропетровської області й була єдиним учасником, який не представляв м. Дніпро. При цьому Єлизавета боролася в новій для себе ваговій категорії (до 70 кг), до якої дівчині ще необхідно адаптуватися.

Але і за таких умов спортсменка з Покрова зробила свій внесок у медальний залік Дніпропетровщини. У її активі бронзова медаль цього турніру. У підсумку збірна Дніпропетровської області посіла третє командне місце.

Вітаємо спортсменку з черговою нагородою. Після закінчення змагань у складі національної збірної вона бере участь у навчально-тренувальних зборах. Бажаємо успіху і чекаємо нових перемог!

Прес-служба міського голови.