Нова фотозона, черепашки, паркові скульптури - у центральному парку поповнення

На минулих вихідних парк порадував мешканців та гостей міста не лише традиційними розвагами — пінною дискотекою, кінотеатром просто неба та іншими активностями для дітей, а й новим декором.

Молодим батькам особливо припала до смаку креативна фотозона, яку в п'ятницю оздоблювали учасники нещодавно створеного “Мама клубу”. Як і всі інші цікаві й корисні ідеї, її підтримав міський голова Олександр Шаповал.

Разом із відділом молоді та спорту й культури, матусі з малечею розфарбовували елементи майбутньої фотозони, що виготовили у Школі робототехніки.

Така собі арт-терапія не залишала байдужими і звичайних відпочивальників, які приєднувалися до акції. Творчо і весело наблизившись до завершення, учасники “Мама клубу” першими оцінили свою роботу, залишивши на згадку чудові світлини. Тепер зробити фото з логотипом групи може кожен охочий.

Не одинокою тепер буде і легендарна черепаха — єдиний об'єкт, що пережив запустіння старого парку та залишився неушкодженим. Компанію їй вже склали чотири нових чрепашки-клумби, котрих установили на газоні біля роледрому. Вони вже на всю яскравіють петуніями, випромінюючи квітковий настрій.

Уважні відвідувачі помітили і нові паркові фігурки, які доповнили ті, що були встановлені раніше. Десять милих, подекуди романтичних скульптурних сюжетів, виконаних зі штучного каменю, додали витонченості парковому простору.

Кожна нова деталь ретельно продумується, тому легко вписується, роблячи улюблене місце відпочинку ще більш довершеним, підкреслюючи його індивідуальність.

Прес-служба міського голови.