Неонілі Киріянівні Горбенко -101 рік!

Таку поважну дату Неоніла Киріянівна зустрічає у святковому настрої та з численними вітаннями. Сьогодні легендарна вчителька вкотре переконалася, наскільки багато людей хочуть, аби вона якомога довше прикрашала своєю присутністю цей світ.

З квітами, подарунками, словами безмежної вдячності та щирих побажань до іменинниці традиційно завітав і міський голова Олександр Шаповал.

- Ця унікальна людина творила історію освітянської справи Покрова, виховала тисячі учнів, пережила Другу світову. На її долю випала ще одна війна — проти російських окупантів. Вона, як і всі ми, переконана: Україна — переможе! - зазначив міський голова, поспілкувавшись з Неонілою Киріянівною.

Такі дати — це визначні події не лише в житті довгожителів, але й усієї громади. Бо  вони є очевидцями і творцями історії міста, носіями традицій та глибокої життєвої мудрості.

Свою сто першу осінь Неоніла Киріянівна зустрічає з серцем, сповненим щирої любові та добра до всіх. Напевне це ї є головним секретом довголіття, незліченної кількості вдячних учнів і просто людей, для яких вона залишається важливою в житті.

Многії літа шановній іменинниці, бадьорості духу, позитиву, добра, мирного українського неба!

Прес-служба міського голови.