Не залишаємо без уваги

Майже два роки наше місто вирішує проблеми вимушених переселенців. Зазначеним питанням переймається й Територіальний центр соціального обслуговування. Ця робота триває з червня 2014 року по сьогоднішній час. У більшості своєї це надання благодійної допомоги.


Так отримали благодійну допомогу :
- за 2014 рік -161 особа на загальну суму 51724,19 грн.
- за 2015 рік -204 особи на загальну суму 19862,04 грн.
З початку 2016 року 36 осіб переселенців отримали благодійну допомогу у вигляді миючих засобів, поношених речей на загальну суму 9429,00 грн. 10 громадян-переселенців отримали новенькі теплі ковдри на суму 3600,00 грн.,11 чоловік - продуктові набори на загальну суму 1133,00 грн. і це завдяки допомозі міського голови О.М.Шаповала .
Таким чином , за увесь період громадяни-переселенці отримали благодійну допомогу на суму 81015,23 грн.
Крім того, зазначеній категорії громадян надаються інші соціальні послуги, а саме:
- інформаційно-роз’яснювальні;
- консультативні;
- юридичні;
- психологічні;
- інші.
На даний час триває робота щодо вивчення потреб громадян-переселенців похилого віку. За результатами співбесід складаються акти. Результатом цієї роботи було взяття на облік до відділення соціальної допомоги вдома 1 особу, до відділення денного перебування 1 особу. Вимушені переселенці постійно перебувають у полі зору працівників Територіального центру . Вони запрошуються до установи для зустрічей з представниками благодійних фондів, організацій міста , проведення інструктажів з безпеки життєдіяльності, на культурно-масові заходи.
Про соціальний супровід даної категорії громадян ми звітуємо до Департаменту соціального захисту населення,Управління праці та соціального захисту населення, Покроввського МВ ГУДСНС України у Дніпропетровській області.

Адміністрація Територіального центру